Vad tycker ni om Justins Outfit? - Ama's.
PSY,JustinBieber, ScooterBraun, och Allen Shapiro! Gör GangnamStyle!

Ny GIF bild när "PSY, @ JustinBieber, @ ScooterBraun, och Allen Shapiro!  Gör GangnamStyle #

Detta är lite lustigt, jag skrev nämligen till Justin Biebers Twitter/Instagram och sa att jag ville se honom och psy göra GangnamStyle tillsammans, och titta vad dom gör! Dom gör det tillsammans!  Så himla kul!
 Nya Bilder på Jelena Igår!

Nya Bilder på Jelena igår, Visst ser vi nu att dom är tillsammans! ;) 
- ryckten går även att dom aldrig gjorde slut! Utan detta var ett trick och ett nytt försök och hålla förhållandet hemligt som i början av doms romans!
 
- Men Jelenas då! ni kmr aldrig lyckas hålla det hemligt för oss! så söta!
3 Bilder Från Ama's * American Music Awards*

Justin & Pattie!
Justin & Scooter! 
Psy & Justin! Bevis - Justin Bieber & Selena Tillsammans På Efterfesten!

Genom Flera Olika Bevis Har Vi Nu Fått Bekräftat
Att Selena & Justin är Tillsammans på efterfesten där det även rycktas om *hålla hand* och massa! spännande! 
 
Tror ni dom har hittat tillbaka till varandra? -det tror iaf vi Beliebers!
 Justin Bieber Med Prisen!!!
Justin Bieber Vinner 3/3 Awards! - Årets Artist!

Justin vann "Artist of the Year", och drog Pattie på scenen för sitt tacktal. De var båda helt tomma i ord! Justin vann 3/3. GRATTIS Justin Du Förtjänar det!
 
Här är en video, där alla awards är med och lite till! Enjoy!Video: Justin Bieber Performance ''AMA's'' (American Music Awards 2012)

- American Music Awards 2012 -
 
Justin Bieber rockade scenen på 2012 American Music Awards och parades ihop med Nicki Minaj för sjunga "beauty and a beat."
 
Den stora frågan är "Ändrade de texterna?" - Svaret är nej. dom sjöng låten orginalt som om ingeting hade hänt eller ändrats, Men! Biebers face just i det tillfället kunde man ju inte sluta kolla på!
Kanske försökte han dölja, och se upptagen ut så inget skulle märkas! 
 
Tror ni Justin & Selena är tillbaka tillsammans eller tror ni det aldrig var en break up!? 
utan bara massa lögner, att dom gjort slut!

 
 Justin med Pattie på röda mattan!
American Music Awards LIVE TONIGHT!
Justin's Senaste Twitter!
Justin Bieber och Selena Gomez går till japansk restaurang i Kalifornien.

I går kväll (16), Justin Bieber och Selena Gomez sågs anlända tillsammans till en japanska restaurang Yamato i Encino, Kalifornien. Tydligen en försonings middag, bara några dagar efter att det bekräftas i olika medier att det avslutat sin relationen.
 
MEN det finns två historier som sprids om just dom här bilderna! En källa säger att bilder av Justin utanför selenas hus är bilderna innan middagen, då han väntade och hämtade upp henne, medans andra säger att det är efter middagen!
 
Vad tror ni!? tror ni på att middagen gick hemskt eller tror ni bara det är ryckten?
Tror ni bilderna är efter middagen eller före middagen och att justin verkligen hämtade upp Selena?
 
Kolla bilderna och bedöm själva! Vi hoppas att allting löser sig för våra turturduvor! Justin Senaste Instagram!
Justin Bieber besöker butiken "UNIF" i West Hollywood, Los Angeles

Justin Bieber tog ledigt för att besöka butiken UNIF på fredag (16) i Los Angeles. 
Kolla in bilder på Justin anländer och lämnar butiken i West Hollywood:Justin Bieber: Saker är inte alltid lätt!

Justin håller fortfarande på och "räknar ut allting" när det kommer till hans förhållande med Selena, enligt en ny tweet från popstjärnan. Justin Bieber och Selena Gomez träffades för en två dagar sedan tidigare i veckan, det rycktas även om en sleepover hoss Selenas hus på 14 november, med lunch på Culina restaurang på 15 November och kvällen på Laugh Factory i Los Angeles, Kalifornien. Även om det verkar hoppfullt att Justin och Selena kommer att bli tillsammans efter uppdelning på Halloween, medger Justin att "saker och ting är inte alltid lätt." "Saker är inte alltid lätt. det finns många av trycket. jag försöker räkna ut allt. jag försöker. men jag bryr mig, jag märker, jag hör fortfarande u.. # Beliebers, "Justin twittrade på 17 november.
 
Det verkar som Justin skickade ut denna tweet efter hans katastrof med Selena. 
 Tror du Justin och Selena skulle bli tillsammans igen?HollywoodLife
Justin Bieber blir första att passera 800 miljoner visningar på YouTube!

Justin Biebers baby video har blivit den första promo att passera 800 miljoner visningar på YouTube.com.
Pop superstjärnan slog milstolpe på fredag, 33 månader efter sin break-out video debuterade i februari 2010.
Den bedrift verkar vara anmärkningsvärt förrän du överväga sydkoreanska pop sensation Psy s video för Gangnam Style ligger bara 60 miljoner visningar bakom.
Psy: s promo första hit YouTube fyra månader sedan!Niall Horan & Selena Gomez: Sanningen bakom doms relation!

Text ur HollywoodLife.com
'' Alla ögon är på Selena just nu '' - Kommer hon bli ihop med Justin eller gå vidare till ett annat hett popstjärna som Niall Horan?
 
En färsk rapport föreslår att dom två har chattar på nätet, men en källa HollywoodLife.com berättar att en relation mellan dem är "ytterst osannolikt". Selena Gomez är inte en One Direction slags gal. Medan hennes förhållande med Justin närvarande upplever en grov plåster är Niall Horan inte någon hon skulle överväga dejta om henne och Justin vägar del för gott. En källa berättar HollywoodLife.com uteslutande "Det kommer att bli ytterst osannolikt att Niall att ens ha tid att spendera med Selena tala vill träffa henne eftersom de är bara vänner, respekterar han Justin och skulle inte göra det till Justin. Niall och Selena har helt olika scheman och skulle sällan alls se varandra på toppen av allt. "Spendera tid isär är en av de påstådda skälen att Justin och Selena skilda vägar, så varför skulle hon dejta någon med samma typ av schema ?
Hon skulle inte! Vad tror du,? Ska Niall och Selena träffas?
 Källa: One Direction's Niall försöker få Selena Gomez!

One Direction är Niall Horan och Justin Bieber kan vara den bästa vänner, men det finns nu rapporter som tyder på att den 1D bandmedlemen har slösat bort tid att få sina klor i Biebs 'påstådda ex flickvän Selena. Awkward!

Tydligen har Niall beslutat att göra ett drag på selena och det är nu avslöjats att hon också finner blonda bandmedlem "sexig". "Selena tycker Niall är väldigt cool och finner den irländska accent riktigt sexig. De har chatta med varandra på hennes privata Facebook-konto och [de] textar varandra. Det är en riktig gnista mellan dem. De har båda hektiska liv, men Selena skulle älska att få vara tillsammans med Niall nästa gång de är i samma land, "en källa berättar The Daily Star.
Men skulle den irländska sångerskan gå verkligen så långt som att förråda sin showbiz BFF Justin!?
Och bara för att lägga mer bränsle på elden, sade Niall också talkshow värd Ellen DeGeneres att han gillar amerikanska flickor när de dök upp på hennes show igår (November 15).
"Jag gillar någon som är söt, någon som jag kan ha ett skratt med, och jag gillar folk som är amerikanskt", säger stjärnan.Och om Selena är intresserad får hon berätta det snabbt eftersom det nu framkommit att Niall är den nya Favoriten av det globala pojkbandet.
Enligt The Sun är Niall One Direction docka nu den mest populära och säljer 25,2% av varor försäljning hittills med Harry säljer endast 20,4% av dockor.
Amazons Ulrike Wingenter-Davey berättade tidningen: "Det är inte längre Harry som lockar, utan den irländska charm Niall som verkar vara en hit för Direction fans"
"Försäljningen av Harrys docka har minskat med 15 procent, medan Niall har haft en sju procent ökning."
Är Niall den nya Biebs?
Källa: Justin Bieber besöker Läkare!

Justin Bieber sågs på morgonen torsdag (15), anländer till Century City i Los Angeles för att utföra rutinmässiga läkarundersökningar!? 
 
Vad tror ni det är för läkarundersökningar!?
Hoppas våran bieber mår bra!
 Justin Bieber och Selena Gomez fångas på bild utanför hotellet och på en komedi klubb i Los Angeles!

Enligt rapporter webbplatsen TMZ Justin Bieber och hans förare var på en plats i Los Angeles på onsdagskvällen (14), skulle sångaren har träffat Selena Gomez och gått hem till ex-flickvän. Sajten rapporterade också att Bieber tillbringade natten hemma hos Selena.

På morgonen den torsdag (15), gick Justin och Selena till hotellet Four Seasons i Beverly Hills, men kommer på plats vid olika tidpunkter, så ingen förmodligen skulle knäppa en bild på dem tillsammans. Fans som var på hotellet, kommenterade att de såg Justin och Selena kyssa varandra. 

Och på torsdag kväll (15), Bieber och Selena sågs anländer till comedy club,  laught Factory , som brukar gå när de är i stan.
.

En källa bekräftar att sångaren aldrig fick göra ett frieri till Selena, "Det var aldrig ett sådant förslag" , säger en källa nära paret.

Tror du detta var en försoning, eller de är bara för att hålla vänskapen?
Justin Bieber ses åka igen i Los Angeles.

 "Jag älskar modeller '' säger Justin Bieber på Victorias Secret Fashion Show

Kolla in videon som också visar backstage av händelsen (tid 0:52) Justin Bieber på Instagram!

Sångare visas i bilder med fansen, vänner, medlemmar av sin personal, och även andra kändisar. Kolla in de senaste bilderna med sångaren Justin Bieber!
 
Skulle ni vilja va med på bild med Justin?Justin ger fansen IRL en sneak peak på Pac the hamster!

I New York City för ett stopp på sin Believe turné gav Justin fans som hade samlats utanför hans turnébuss en glimt av sin nya lurviga vän Pac! 
 
Eftersom hans relation med Selena Gomez är över så har Justin njutit gosa tid med ... hans hamster.
Pac har blivit den officiella maskot Biebers turné, som sträcker sig in 2013. Efter att ha köpt sin critter följeslagare i slutet av förra månaden införde tonåring heartthrob omedelbart den lilla killen till Twitterverse. "Detta är Pac hamstern, min nya Believe turné husdjur," han skrev i slutet av oktober. "Jag kommer att föra honom till varje träffas n hälsar."
 
Hur söt är inte justin som delar med sig och visar upp pac! awwJustin tänker inte sjunga om Selena.

De kanadensiska stjärna duett med rapparen Nicki Minaj om "Skönheten och Beat," som har raden "jag måste hålla ett öga på Selena." Men medan han inte kan skära bort lyrics - sjungs av Minaj - från hans senaste album är han övertygad om att det inte kommer att finnas i någon av hans liveframträdanden.
"Det är för sent för Justin att ta bort lyrics från hans album," en källa till The Sun. "Men det finns inget chans att han kommer att sjunga det eller har någon annan sjunga den - inklusive Nicki - på hans konserter.
"Han vet att det bara skulle gnida salt i såren för Selena och det skulle vara en enorm motreaktion från hans tjej fans, så det är lättare glömt."
På andra håll Selena får stöd från familj och vänner efter hennes split från Justin. "Hon är ledsen", tillade källan. "Det är svårt för henne ... Det är verkligen bra att hon är med familj och vänner."
Sångaren och skådespelerska är för närvarande i New York.

Det skylls mycket på varandra just nu! Vissa säger att det är justin som är svartsjuk och andra selena! 

Vad tror ni? vem är det som är svartsjuk? 
Justin Bieber och Selena Gomez Sitter inte tsm på The AMA!

American Music Awards kommer att äga rum mycket snart, den 18 november. Som en chock - sittplatserna måste "ordnas", med Justin Bieber och Selena Gomez ''som inte längre sitter tillsammans" och inte bara det, utan rapporterar också tyder på att Selena är uppenbarligen inte längre deltar i evenemanget alls!
Enligt Hollywoodlife, det kommer att bli en tom stol bredvid Biebs. Den sittplatser arrangemang på de kommande American Music Awards har förändrats," en källa berättade webbplatsen. Lägga till, "Justin och Selena inte kommer att sitta sida vid sida. Selena Gomez är inte bekräftat att vara på American Music Awards. Med andra ord, hon deltar inte! Om Selena vill delta i showen, är det upp till henne. Det är hennes beslut. Om Justin och Selena var fortfarande ett objekt, skulle jag anta att hon skulle komma att stödja honom. Det är en stor kväll för Justin. "

Uh-oh! Är Justin och Selena romantik över för gott?
enligt uppgifter är förhållandet över , med nya rapporter om att Justin "var inte glad" efter fotots publicerades av hans Disney flickvän cosying upp till hennes motspelare.
Ett antal källor har berättat E! Nyheter att splittringen har varit en "lång tid kommer", och att båda de unga stjärnorna var avundsjuka på varandra.
En ny bild har uppstått i Selena kysser en annan man på inspelningen av "Parental Guidance", och trots att det var hennes motspelare för en romantisk scen, var Justin inte en glad kanin, enligt en insider. "[Justin] flippade ut på det", sade en källa nära den tidigare paret. "Han skulle bli svartsjuk och hon skulle inte tolerera det."
Medan en andra insider som också var nära de unga stjärnorna kunde bekräfta om den inställda bilden har lett till nedläggningen av det tvååriga förhållande, men lade till: "Justin var väldigt avundsjuk på det. Han vet att det var ett foto av dem när dom filma, men det är fortfarande gjorde honom svartsjuk. "

Håll ögonen öppna för fler uppdateringar! :)
Tror ni Justin är svartsjuk av sig? Vem skulle inte vilja sitta på den tomma platsen brevid Justin! Rawr! Kommentera vad du tycker!
Justin Bieber Visar sitt stora hjärta!

Justin Bieber är en av världens största stjärnor, med ett stort hjärta. Efter att ha hört om Berry barn, som förlorat sina föräldrar i en tragisk bilolycka som lämnade två av barnen förlamad från midjan och ner, ville Justin hjälpa till. Han skapade Visa era hjärtan kampanj (www.showyourhearts.org), förankring av allmänheten och andra kändisar både (som Houston Texans defensiv avslutar JJ Watt), för att öka de nödvändiga medel som behövs för de tre barnens skyhöga medicinska räkningar.
 
Är inte våran Bieber för underbar :)? kanske är detta oxå en av anledningarna varför vi gillar honom!Miley's Mamma & Justin's Mamma åt lunch tsm i LA.

 

Två Mäktiga kvinnor - Miley Cyrus och Justin Biebers mödrar åt lunch i LA idag.

Vi kan bara föreställa oss vad de pratade om - pengar, pengar och Jelena? ;) - men en sak är säker, Biebers mamma Pattie Mallette tveka inte att passera längs en kopia av sin nya självbiografi "Ingenstans men upp." (Förord av Justin Bieber ... naturligtvis)

Tish Cyrus lämnade caféet med ett bekvämt exempel av boken undangömt under armarna.

Andra intressanta samtalsämnen - Tish sa det finns fortfarande inget datum för Mileys bröllop till fästman Liam Hemsworth. 
Selena Gomez Blockar Justin Bieber Från sin Telefon!

Ännu mer Jelena drama. Nya rapporter säger att Selena Gomez officiellt vill inte ha nått med Justin Bieber och göra.

TMZ rapporterar att Sel blockerade Justin från att kontakta henne. Hon tillbringade faktiskt den sista dagen med att blockera honom från sin mobiltelefon! men hon följer honom på Twitter fortfarande. 

Vad mer TMZ konstaterar att oavsett meetup de hade i New York City i själva verket inte gick bra alls. Ingenting löstes och de är fortfarande helt sönder. Enligt sajten, rapporterade SEL: s "förtroende frågor" väl motiverade: Uppdelningen sägs ha involverat en annan kvinna, men ingen riktigt vet vem. Vissa misstänker fortfarande att det var en Victorias Secret-modellen, i synnerhet Barbara Palvin, men Palvin har en pojkvän. Dessutom splittringen sägs ha gått ner på Halloween, vilket var innan Biebs sågs med Barbara.

Den senaste rapporten ger tilltro till en från tidigare, där en skrika match över Biebs 'vandrande öga likvidation avslutas med en upplösning. "Justin och Selena hade ett slag ut kamp som ledde till deras upplösning," en källa sade. "Hon skrek på honom och avslutade det. Selena trodde att han ljög ... oförklarliga frånvaro, flickor som textade honom sent på natten. "

Vi hoppas att detta löser sig, och att dom i framtiden kan vara vänner! 
Justin '' jag vill vara den bästa! ''

Justin Bieber har gjort ett allvarligt förklaring till Maclean tidskrift: han vill bli nästa "kungen av pop."
Enligt tidningen, skriven av reportern Brian D. Johnson, sade Justin att han inte bara vill vara en tonåring heartthrob. Justin, som vet att han är på toppen just nu, vill stanna där, och så han planerar sin karriär efter Michael Jackson, den ursprungliga "kungen av pop." "Jag vill inte vara näst bäst, jag vill inte vara tredje bästa, fjärde bäst. Jag vill vara den bästa, så det tar en hel del engagemang och ett mycket hårt arbete, "Han sa tidningen.
Du kan läsa hela artikeln i senaste numret av Maclean tidskrift, som träffar tidningskiosker torsdag 15 november.
Justin Kysser Ett Fan På Kinden!

Hur sött är inte detta? - Visst önskar vi att det vore en själv!Justin & Selena Återförenats ?

Båda halvorna av Jelena var i New York igår kväll - Selena var på företagen, medan Justin var på hans Believe tour. Life & Style rapporterar att Bieber och Gomez återförenas på hennes hotell och Beliebers och Selenators i området bekräftade nyheten. En annan spion rapporterade: "Jag såg Selena gå in hotellet runt 17:40 och inte ens tre timmar senare gick Justin i. Jag såg honom lämna runt 11 PM." Ännu en spion säger att Bieber, Gomez, deras kompis Alfredo Flores och Gomez kusin Priscilla Deleon var alla middag tillsammans på Morandi restaurang inom hotellet vid om 10 pm. Det är oklart om paret försökte arbeta saker eller helt enkelt prata över sin split och hur varje halva hanterar det i pressen. Hur som helst Bieber sade att inte tro på alla ryckten att deras förhållande var verkligen över eftersom de hade brutit upp och återförenas några gånger innan. I själva verket erkände han att han inte visste vad han skulle säga när frågan om hans status med Sel, och det kan bero på att han vill försöka lappa upp saker.
Men när ett fan fångade Biebs på kameran när han lämnar lokalerna, så ser han inte allt för glad ut - även om det också kan bero på att han inte vill att världen ska lägga sig i hans verksamhet. Håll ut kick och vänta, Beliebers!
 Justin Bieber ''vet inte vad jag ska säga "om Jelenas Uppbrott

Ett exempel på när frågan ställts , var Bieber stammande och vid en förlust för ord. "Jag vet inte vad jag ska säga", sade han på Öppet Hus på lördag (citat via MTV News). "Jag vet inte vad som händer i mitt liv .. Att ens bedöma att det inte är vettigt för jag har inte gjort någon kommentar. "  Stackars Justin! Tack och lov, ett par miljoner Beliebers har hans rygg.
 
Bieber twittrade hur tacksam han var för att få stöd från hans fans efter hans Believe tour spelning i Boston.
Han skrev :  “thank u Boston. focused on the positive. #30MillionBeliebers with me. Im never leaving u because u r always there 4 me. love u. Night.” Earlier today (Nov. 12), he posted, “regardless of what happens i see all of the tweets and all the love you guys are sending me. thank u. love u too #SUNDAYFUNDAY #MTVEMAs.”
 
Så som Biebs får det att låta som så hoppas han fortfarande på en återförening med Gomez. Men, baserat på hennes tystnad, med undantag för ett passivt aggressiv tweet av ett foto av Bieber och Victorias Secret-modellen Barbara Palvin, ser det inte posetivt ut. Naturligtvis kan hon väl spela känslokall men det får tiden utvisa.
 Friade Justin Bieber till Selena Gomez Före uppbrottet!?

När Justin Bieber och Selena Gomez bröt upp, skyllde de på några saker:
1. Selenas förtroende frågor,
2.parets hektiska scheman,
3.Justin festande.
4.Men kunde Biebs faktiskt velat få allvarligare med Sel? Eftersom ryktet säger, kan han faktiskt har föreslagit henne innan de kallade det avslutas! Ett rykte bygger på en blind punkt - som tekniskt kan ha varit vem som helst, eftersom det är blinda - var kraftigt tros vara cirka Jelena. Bieber uppgift, enligt de blinda, föreslog Gomez två gånger innan hon bröt det. Här är blinda: Denna hjärtekrossare vill bli förlovad med sin berömda flickvän, som han har varit tillsammans i över ett år. Och här är några överraskande nyheter för dig: han faktiskt föreslog henne för några månader sedan! Men ... hon sa "Nej" Men nej betyder inte "Aldrig." Hon sa till honom att be henne igen om några månader. Så de kan fortfarande bli engagerade i 2013. Men hon är inte redo att göra ett stort engagemang till äktenskap - eller ett barn - just nu. Utloppet, Blind Gossip, avslöjade då att blinda var förmodligen om Selena och Justin - och lite till. Tydligen, enligt webbplatsen, började Jelena som föga mer än ett PR-stunt. "Det började som en PR-arrangemang. Vilket är bra ... utom för det faktum att Justin ville göra det permanent, "Blind Gossip säger. "Selena, å andra sidan, är lite äldre och klokare. Hon såg relationen som ett jobb från början. "Tydligen Justin föreslog Selena mer än en gång, men hon avböjde båda gångerna. (Vi satsar en hel del Beliebers är rykande just nu!) Men förvänta er inte någon av parterna att prata om det, för enligt den blinda punkt, "De har kommit överens om att aldrig, aldrig, aldrig tala om förslagen! Det skulle vara alltför skadligt för hans rykte om folk fick reda på att en mindre stjärna tackade en större stjärna. " Drama! Nu är Hollywood Life rapporterar att paret faktiskt kan bli tillsammans igen. En annan dag, ett annat kapitel i Jelena saga! Sajten säger att deras möte i New York faktiskt gick bra och att berg-och dalbana paret är sannolikt att arbeta ut det och hålla ihop. "Justin och Selena har brutit upp ett gäng," en källa sade. "Men de är i grund och botten tillsammans igen. Justin gillar bara att festa och Selena blir upprörd. Det finns en hel del svartsjukt, men det är typiskt för deras ålder. De slåss hela tiden, den här gången har just blivit blåst väg ut ur proportion. " Det kan förklara varför ingen inblandad har utfärdat ett officiellt uttalande på uppdelningen: ingen riktigt vet vad som händer! Men bara i fall de gör slut saker för gott, tog Bieber en försiktighetsåtgärd: Framöver han tydligen bort sitt namn från Nicki Minaj rap i "Skönheten och ett beat." En källa till The Sun: "Det är för sent för Justin att ta bort lyrisk från hans album. Men det finns inget sätt att han kommer att sjunga det eller har någon annan sjunga den - inklusive Nicki - på hans konserter. Han vet att det bara skulle gnida salt i såren för Selena och det skulle vara en enorm motreaktion från hans tjej fans, så det är lättare glömt. "
Mike Coppola / Chris Weeks, Getty ImagesJustin i Los Angeles.

Justin Bieber sågs stående på hans $ 20.000 Ducati idag ... surrande ner L.A's berömda 405 Freeway.
 
 Justin Bieber Shoppar i Rodeo Drive i Beverly Hills CA

Justin Bieber går & shoppar på Rodeo Drive i Beverly Hills CA, bara några dagar efter hans uppbrott med Selena Gomez.Om Justin Drew Bieber

Justin Drew Bieber (Stratford, Ontario, 1 mars, 1994) är en sångerska av pop och R & B kanadensiska. Hans föreställningar på YouTube sågs av Scooter Braun, som så småningom blev hans manager. Braun ledde Bieber till Atlanta, Georgia, för att tala med Usher och snart han skrev kontrakt med Island Records, där han började sin karriär. Del ett av två av hans debutalbum My World släpptes den 17 november 2009. [6] Fyra framgångsrika singlar släpptes innan albumet, "One Time", "One Less Lonely Girl", "Love Me" och "Favorite Girl", alla top 15 på den kanadensiska Hot 100 och Top 40 på Billboard Hot 100 . Detta gjorde Bieber är den enda artist i Billboard historia att ha fyra singlar från en debutalbum placering i topp 40 av Hot 100 innan albumet släpptes. Min värld har fått generellt positiva recensioner från musikkritiker och debuterade på # 6 på Billboard 200, [sälja 137.000 exemplar under sin första vecka, vilket var den näst bästa start försäljning av en ny konstnär i 2009.

Albumet debuterade också på den kanadensiska album kartlägger och vann CRIA certifierade guld i en vecka. Mindre än en månad efter frigivningen, hans album certifierad platina i Kanada, för att sälja mer än 80.000 exemplar i landet.

I januari 2010 vann han samma certifikat i USA, för försäljning på över en miljon cópias.Também certifierades Silver i Storbritannien. Den andra halvan av albumet, My World 2,0, släpptes den 23 mars 2010 och debuterade som nummer ett på Billboard 200, sälja 283.000 exemplar under sin första semana.O första singeln, "Baby", släpptes den 18 januari , 2010.

 

Justin föddes i Stratford, Ontario, och uppfostrades av sin ensamstående mamma, var Pattie Mallette.Ele 12 år gammal när han gick in i en lokal sångtävlingen ligger på andra lugar.Ele lärde sig att spela piano, trummor, gitarr och trumpet . I slutet av 2007 började Bieber och hans mamma utstationering videor på YouTube så att hans familjemedlemmar och vänner som inte hade sett hans framträdanden kan se dem, lägga sina versioner av låtar av Usher, Chris Brown, Stevie Wonder, Justin Timberlake, Ne-Yo och andra. Scooter Braun, tidigare marknadschef på So So Def, såg hans videor och Bieber tog till Atlanta, Georgia där han träffade sångaren och låtskrivaren av R & B Usher.Uma vecka senare, Justin hade möjlighet att sjunga för Usher, som rekommenderade honom för en audition med Antonio LA Reid på Island Records som undertecknade honom till etiketten i oktober 2008.

Justin Timberlake var också intresserad av att anmäla med Bieber, men han så småningom undertecknade med Usher.Justin och hans mor flyttade sedan till Atlanta, där han också bodde Usher och Braun, för att stödja sin karriär. Bieber sade också i en intervju att han ofta i sitt hem i Stratford.

Justin namngavs den hetaste stjärnan tidningen J-14, nykomling av året MuchMusic, och som anges av Celebuzz på topp 10 artister av decenniet avslöjats genom Youtube. musikaliska karriär

Justin första album, My World , släpptes den 17 november 2009.Albumet innehåller sången från Usher, som visas i videon till "One Time", som var deras första singel. Bieber utfört en PR-turné för att främja den inre och var på flera radiostationer. "One Time" nådde # 12 på den kanadensiska Hot 100 under dess första vecka i juli 2009, och # 20 på Billboard Hot 100. Den 26 september 2009, "One Time" var certifierade platina i Kanada. De tre följande singlarna var "One Less Lonely Girl", "Love Me" och "Favorite Girl", de två sistnämnda endast på iTunes, och placerades i topp 15 av de bästa 40 i Kanada och USA. Bieber utförs i flera program som VMA 09 Tour of mtvU, det europeiska programmet The Dome, The Next Star, The Today Show, The Wendy Williams Show, Lopez Tonight, The Ellen DeGeneres Show, det är på med Alexa Chung, Good Morning America, Chelsea Lately och 106 & Park med Rihanna. Bieber gjorde också ett framträdande i en episod av True Jackson, VP under 2009. I oktober 2009 var Justin röstade 5:e "Bästa bra exempel på 2009" av JSYK AOL. gjorde en prestanda för USA: s president Barack Obama och First Lady Michelle Obama i Vita huset till jul i Washington, en Bieber TV musikalisk speciell som gynnade de nationella Barnens Medical Center och sändes den 20 december 2009 om TNT. Han utförde "Someday vid jul" av Stevie Wonder i programmet. Han utförde på den 52: a Grammy Awards den 31 januari 2010 med Kesha. Justin öppnade visar på Fearless Tour i Taylor Swift i Storbritannien och gjorde en kort rundtur i fem konserter i Kanada, som sponsras av Urban Behavior. Bieber bekräftade han kommer att resa till sin första fullständiga turné någon gång under 2010, och kommer att öppna showen Taylor Swift när hon uppträder på Gillette Stadium under det årliga konsert för vinnaren av CMA Entertainer of the Year.

Justin var inbjuden att delta som en av sångarna i nyinspelning av We Are The World att dra offren för jordbävningen i Haiti, som kallas "We Are the World 25 för Haiti", där han sjunger första raden - ursprungligen av Lionel Richie. Han deltog också i ett annat projekt för samma sak, endast består av kanadensiska konstnärer, krediteras som unga konstnärer för Haiti, som spelade in låten "Wavin 'Flag" av K'naan.

Källa: Wikipedia

Projekt/Kärriärer

Titel:  The Simpsons   (The Simpsons)

Typ: Serie av FOX

Detaljer: 24 Säsong

Namnge avsnitt:  "Den fantastiska Baker Boy"

Karaktär: Justin Bieber 

Utgivningsdatum: Tidigt 2013

Status: Väntar Release

Titel:  Tro World Tour

Typ: 2nd världsturné

Utgivningsdatum: September 29, 2012 i Nordamerika

Lansering i Sverige: 2013

Status: Väntar Release

Mer information: Släpp | Köp biljetter | Hot Site

Titel:  Justin Bieber: bara börjat

Typ 2: a biografiskt bok

Utgivningsdatum: 13 September 2012 (USA)

Status: Utgiven

Titel:  All Around The World Tour

Typ: PR-turné för albumet "Believe"

Utgivningsdatum: 30 Maj 2010 till 30 jul 2012

Status: Avslutad

Titel:  Flickvän

Typ: Parfym 

Utgivningsdatum: 18 juni 2012 (USA)

Status: Utgiven

Titel:  Tro

Typ: CD / tredje studioalbum från Justin Bieber, och innehåller även den version Deluxe , CD + DVD med backstage inspelningar från albumet.

Utgivningsdatum: 19 Jun 2012 (USA och Kanada)

Status: Utgiven

Titel:  Under The Mistletoe

Typ: CD / första julen album och andra studioalbum av Bieber, och var också släppt en DVD med backstage inspelningar av albumet, den version Deluxe   CD + DVD.

Utgivningsdatum: 1 november 2011 (USA och Kanada)

Status: Utgiven

Titel: Someday

Typ: Parfym

Utgivningsdatum: 23 juni 2011 (USA)

Status: Utgiven

Titel:  CSI - Crime Scene Investigation  (CSI Las Vegas)

Typ: CBS-serien

Detaljer: Säsong 11, episod 15

Namnge avsnitt:  "Mål för Obsession" (2: a och sista framträdande)

Karaktär: Jason McCan

Utgivningsdatum: 17 feb 2011

Status: Utgiven

Titel:  Never Say Never - The Remixes

Typ: CD / Sammanställning med remixer omarbetningar släpps exklusivt för filmen, "Justin Bieber: Never Say Never"

Utgivningsdatum: 14 februari 2011 (USA)

Status: Utgiven

Titel:  Justin Bieber: Never Say Never

Typ: Dokumentär 3D musik också utsläppt på DVD och Blu-ray

Utgivningsdatum: 11 februari 2011 (USA och Kanada)

Status: Utgiven

Titel: My Worlds - The Collection

Typ: CD / Collection med akustiska omarbetningar av låtar + My World 2,0

Utgivningsdatum: 19 november 2010 (USA)

Status: Utgiven

Titel: Min Worlds Acoustic

Typ: CD / Collection med akustiska omarbetningar (begränsad utgåva)

Utgivningsdatum: 26 november 2010 (USA)

Status: Utgiven

Titel: First Step 2 Forever: My Story (Steg To Eternity: My Story)

Typ: Bok biografiska

Utgivningsdatum: 12 oktober 2010 (USA)

Status: Utgiven

Titel: CSI - Crime Scene Investigation (CSI Las Vegas)

Typ: CBS-serien

Detaljer: Säsong 11, episod 01

Namnge avsnitt:  "chockvågor" (1st Utseende)

Karaktär: Jason McCan

Utgivningsdatum: September 23, 2010

Status: Utgiven

Titel:  My World Tour

Typ: 1st världsturné

Utgivningsdatum: 23 juni 2010 till 19 oktober 2011

Status: Avslutad

Den  My World 2,0  är den andra studioalbum från Justin Bieber, och är den 2: a och sista delen av sångaren debutalbum är canadense.O var ett återupplivande av My World , med 10 fler nya spår på en skiva, totalt 18 låtar.

Typ: Studioalbum

Utgivningsdatum: 23 mars 2010 (USA)

Status: Utgiven

Köp: här

Den My World var den första studioalbum på Justin Bieber, och anses den 1: a del två av deras debutalbum.

Typ: Studioalbum

Utgivningsdatum: 17 november 2009 (USA)

Status: Utgiven

Köp: här

 
Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/4235083/?claim=j4ubx94fafp">Följ min blogg med Bloglovin</a>