Justin Bieber och Selena Gomez Sitter inte tsm på The AMA!

American Music Awards kommer att äga rum mycket snart, den 18 november. Som en chock - sittplatserna måste "ordnas", med Justin Bieber och Selena Gomez ''som inte längre sitter tillsammans" och inte bara det, utan rapporterar också tyder på att Selena är uppenbarligen inte längre deltar i evenemanget alls!
Enligt Hollywoodlife, det kommer att bli en tom stol bredvid Biebs. Den sittplatser arrangemang på de kommande American Music Awards har förändrats," en källa berättade webbplatsen. Lägga till, "Justin och Selena inte kommer att sitta sida vid sida. Selena Gomez är inte bekräftat att vara på American Music Awards. Med andra ord, hon deltar inte! Om Selena vill delta i showen, är det upp till henne. Det är hennes beslut. Om Justin och Selena var fortfarande ett objekt, skulle jag anta att hon skulle komma att stödja honom. Det är en stor kväll för Justin. "

Uh-oh! Är Justin och Selena romantik över för gott?
enligt uppgifter är förhållandet över , med nya rapporter om att Justin "var inte glad" efter fotots publicerades av hans Disney flickvän cosying upp till hennes motspelare.
Ett antal källor har berättat E! Nyheter att splittringen har varit en "lång tid kommer", och att båda de unga stjärnorna var avundsjuka på varandra.
En ny bild har uppstått i Selena kysser en annan man på inspelningen av "Parental Guidance", och trots att det var hennes motspelare för en romantisk scen, var Justin inte en glad kanin, enligt en insider. "[Justin] flippade ut på det", sade en källa nära den tidigare paret. "Han skulle bli svartsjuk och hon skulle inte tolerera det."
Medan en andra insider som också var nära de unga stjärnorna kunde bekräfta om den inställda bilden har lett till nedläggningen av det tvååriga förhållande, men lade till: "Justin var väldigt avundsjuk på det. Han vet att det var ett foto av dem när dom filma, men det är fortfarande gjorde honom svartsjuk. "

Håll ögonen öppna för fler uppdateringar! :)
Tror ni Justin är svartsjuk av sig? Vem skulle inte vilja sitta på den tomma platsen brevid Justin! Rawr! Kommentera vad du tycker!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback