Källa: One Direction's Niall försöker få Selena Gomez!

One Direction är Niall Horan och Justin Bieber kan vara den bästa vänner, men det finns nu rapporter som tyder på att den 1D bandmedlemen har slösat bort tid att få sina klor i Biebs 'påstådda ex flickvän Selena. Awkward!

Tydligen har Niall beslutat att göra ett drag på selena och det är nu avslöjats att hon också finner blonda bandmedlem "sexig". "Selena tycker Niall är väldigt cool och finner den irländska accent riktigt sexig. De har chatta med varandra på hennes privata Facebook-konto och [de] textar varandra. Det är en riktig gnista mellan dem. De har båda hektiska liv, men Selena skulle älska att få vara tillsammans med Niall nästa gång de är i samma land, "en källa berättar The Daily Star.
Men skulle den irländska sångerskan gå verkligen så långt som att förråda sin showbiz BFF Justin!?
Och bara för att lägga mer bränsle på elden, sade Niall också talkshow värd Ellen DeGeneres att han gillar amerikanska flickor när de dök upp på hennes show igår (November 15).
"Jag gillar någon som är söt, någon som jag kan ha ett skratt med, och jag gillar folk som är amerikanskt", säger stjärnan.Och om Selena är intresserad får hon berätta det snabbt eftersom det nu framkommit att Niall är den nya Favoriten av det globala pojkbandet.
Enligt The Sun är Niall One Direction docka nu den mest populära och säljer 25,2% av varor försäljning hittills med Harry säljer endast 20,4% av dockor.
Amazons Ulrike Wingenter-Davey berättade tidningen: "Det är inte längre Harry som lockar, utan den irländska charm Niall som verkar vara en hit för Direction fans"
"Försäljningen av Harrys docka har minskat med 15 procent, medan Niall har haft en sju procent ökning."
Är Niall den nya Biebs?
Kommentarer
Postat av: vs

bra blogg :) dock så är jag inget stort fan, men vet en som är det. Ska rekommendera er sida!

2012-11-16 @ 22:22:31
URL: http://vs.blogg.se
Postat av: EMMAS!

bloglovin byte?:D

2012-11-17 @ 14:37:36
URL: http://eemma.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback