Selena Gomez Blockar Justin Bieber Från sin Telefon!

Ännu mer Jelena drama. Nya rapporter säger att Selena Gomez officiellt vill inte ha nått med Justin Bieber och göra.

TMZ rapporterar att Sel blockerade Justin från att kontakta henne. Hon tillbringade faktiskt den sista dagen med att blockera honom från sin mobiltelefon! men hon följer honom på Twitter fortfarande. 

Vad mer TMZ konstaterar att oavsett meetup de hade i New York City i själva verket inte gick bra alls. Ingenting löstes och de är fortfarande helt sönder. Enligt sajten, rapporterade SEL: s "förtroende frågor" väl motiverade: Uppdelningen sägs ha involverat en annan kvinna, men ingen riktigt vet vem. Vissa misstänker fortfarande att det var en Victorias Secret-modellen, i synnerhet Barbara Palvin, men Palvin har en pojkvän. Dessutom splittringen sägs ha gått ner på Halloween, vilket var innan Biebs sågs med Barbara.

Den senaste rapporten ger tilltro till en från tidigare, där en skrika match över Biebs 'vandrande öga likvidation avslutas med en upplösning. "Justin och Selena hade ett slag ut kamp som ledde till deras upplösning," en källa sade. "Hon skrek på honom och avslutade det. Selena trodde att han ljög ... oförklarliga frånvaro, flickor som textade honom sent på natten. "

Vi hoppas att detta löser sig, och att dom i framtiden kan vara vänner! 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback